Η λίστα είναι άδεια
Greek  English  
    0 item(s)
Αρχή σελίδας » Κατάλογος » Όροι Ασφάλειας
Προϊόντα 
Χημικά Επεξεργασίας Νερού & ΑποβλήτωνΠροϊόντα και Χημικά για Πισίνες και SpasΕιδικά Καθαριστικά Βιομηχανίας και ΝαυτιλίαςΟικιακά Φίλτρα Νερού και Αντίστροφες ΩσμώσειςΒιομηχανικές Μονάδες Επεξεργασίας ΝερούΑνακύκλωση Αποβλήτων Εξατμιστήρες Υπό ΚενόΜονάδες Επεξεργασία Βιομηχανικών ΑποβλήτωνΒιολογικοί Καθαρισμοί CompactΦιλτρόπρεσες και ΑνταλλακτικάOil Skimmers Απομάκρυνσης ΛαδιώνΒιομηχανικός Εξοπλισμός και Αντλίες ΧημικώνΔοσομετρικές Αντλίες και AccessoriesΣυστήματα Διαχείρισης Διαρροών και ΡυπάνσεωνΣυστήματα Αποθήκευσης Χημικών και ΑποβλήτωνΌργανα και Τεστ Κιτ Ανάλυσης Νερού
Παρακαλώ Επιλέξτε
Προσφορές Περισσότερα
Πλαστικό ηλεκτρόδιο pH
Πλαστικό ηλεκτρόδιο pH
37.00 €+φπα
31.45 €+φπα
Όροι Ασφάλειας
Προσωπικά Δεδομένα.

Aνήλικοι.
Δεν παρέχουμε υπηρεσίες ή προϊόντα για τα παιδιά. Αν είστε κάτω των 18 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας μόνο με τη συμμετοχή και την ενεργό άδεια ενός γονέα ή κηδεμόνα. Εάν είστε ανήλικος, σας παρακαλούμε να μην μας παρέχετε με προσωπικές πληροφορίες.

H ADTEC Chemicals δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση και πληροφόρηση των πελατών της. O διαδικτυακός τόπος των www.adtec.gr και www.zerowaste.eu είναι απλός και φιλικός στη χρήση ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, ο πελάτης και επισκέπτης μας, να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση των ζητήσεων σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς.

Kατά την επίσκεψή σας στο διαδικτυακό τόπο www.adtec.gr ή www.zerowaste.eu και προκειμένου να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας για να παραγγείλετε προϊόντα, να δείτε τις προσφορές σας , να κατεβάσετε τεχνικές πληροφορίες αλλά και για να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.adtec.gr ή www.zerowaste.eu, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.adtec.gr ή www.zerowaste.eu λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.adtec.gr ή www.zerowaste.eu τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο διαδικτυακό τόπο www.adtec.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997 .

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση support@adtec.gr για να απευθύνει οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με την πολιτική τήρησης των προσωπικών του δεδομένων. Κάθε μέλος έχει την απόλυτη δυνατότητα μέσω του Λογαριασμού του να επιφέρει διορθώσεις ή αλλαγές των στοιχείων του, ή και να διαγράψει τον Λογαριασμό του από το διαδικτυακό τόπο της www.adtec.gr.

Οι πληροφορίες που ζητάμε από εσάς.

Προσωπικά δεδομένα :
Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο διαδικτυακό τόπο της ADTEC Chemicals χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας) μόνο όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων, ζήτηση προσφορών και τεχνικών πληροφοριών ή εάν επιλέξετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας e-mail.

Πληροφορίες που αφορούν την παραγγελία προϊόντων, να δείτε τις προσφορές σας και να έχετε τεχνικές πληροφορίες :
Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, e-mail, ένα σταθερό τηλέφωνο και διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας, χώρα). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως στοιχεία της εταιρείας που εργάζεστε και αριθμό fax.

Δεδομένα παραστατικού :
Στην περίπτωση που προχωρήσετε σε αγορά για να εκδώσουμε τιμολόγιο χρειαζόμαστε το όνομα της εταιρείας, Α.Φ.Μ. και την διεύθυνση της έδρας της. Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία: συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα session cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Αυτά σβήνονται αμέσως αφού φύγετε από το site. To www.adtec.gr χρησιμοποιεί session cookies: για να μη σας ζητάμε συνεχώς password όταν επισκέπτεστε τις διάφορες σελίδες μας, θα πρέπει να σας αναγνωρίζουμε όταν εισέρχεστε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Περιοδικές Αλλαγές του παρόντος.

Συνεχώς το www.adtec.gr επεκτείνει, ενημερώνει και βελτιώνει την ιστοσελίδα του, και τα σχετικά με αυτή προϊόντα και υπηρεσίες, για το λόγο αυτό ενδέχεται να ανανεώνει και τη παρούσα σελίδα. Σας παρακαλούμε να διαβάζετε τα στοιχεία που αναγράφοντα σ αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η πολιτική αυτή θα τροποποιείται από καιρό σε καιρό χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση προς τους χρήστες.

Αποδοχή των Διαδικασιών Προστασίας τους Απορρήτου της adtec.gr

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.
Λίστα Προϊόντων 
Τοποθετείστε όλα τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν για παραγγελία ή προσφορά.
Προτεινόμενα 
.....OIL SKIMMER
.....BIOCAT SPILL KIT
 

Η Εταιρεία
  Προφίλ
  Service
  Εφαρμογές και Εργα
  Εκθέσεις-Νέα

Χημικά Επεξεργασίας Νερού & Αποβλήτων
  Χημικά Επεξεργασίας Νερού Πύργων Ψύξης
  Βελτιωτικά Ατμολεβήτων
  Κλειστών Κυκλωμάτων
  Χημικά Επεξεργασίας Αποβλήτων

Προϊόντα και Χημικά για Πισίνες και Spa
  Χλώρια Πισίνας για Απολύμανση του Νερού
  Χλώρια Ανόργανα για Υπερχλωρίωση Πισίνας
  Απολυμαντικά Νερού Ελεύθερα Χλωρίου
  Ρύθμιση pH & Αλκαλικκότητα σε Πισίνες
  Αλγοκτόνα για Πισίνες
  Κροκιδωτικά για Διαύγαση
  Χλωριωτές Ηλεκτρόλυσης Αλατος για Πισίνες
  Μονάδες UV για Απολύμανση Νερού σε Πισίνες
  Αυτόματοι Χλωριωτές και Ρύθμιση Πεχά
  Όργανα και Τεστ Κιτ Ανάλυσης Νερού Πισίνας
  Καθαριστικά - Βοηθητικά Προιόντα Πισίνας

Ειδικά Καθαριστικά Βιομηχανίας και Ναυτιλίας
  Oil Removers
  Καθαριστικά Λαδιών
  Καθαριστικά Ηλεκτροκινητήρων
  Carbon Removers
  Καθαριστικά Αλάτων
  Διαβρωτικά Χρωμάτων
  Καθαριστικά Γενικής Χρήσης
  Προϊόντα Καθαρισμού Αποχετεύσεων, Βόθρων
  Καθαριστικά Χεριών

 

Οικιακά Φίλτρα Νερού και Αντίστροφες Ωσμώσεις
  Οικιακές Αντίστροφες Ωσμώσεις RO
  Αντίστροφες Ωσμώσεις Compact σε Κουτί
  Αποσκληρυντές Νερού Οικιακοί "Rina Cabinet"
  Αποσκληρυντές Νερού χωρίς Ηλεκτρικό Ρεύμα
  Οικιακά Φίλτρα Νερού - Φιλτροθήκες
  Οικιακές Συσκευές Απολύμανσης Νερού με UV
  Ανταλλακτικά Φυσίγγια για Φίλτρα και Οσμώσεις
  Πληρωτικά Υλικά Φίλτρων

Επαγγελματικές Μονάδες Επεξεργασίας Νερού
  Χλωριωτές Απολύμανσης Πόσιμου Νερού
  Συσκευές Απολύμανσης Νερού με Ακτινοβολία UV
  Αποσκληρυντές Νερού για Επαγγελματική Χρήση
  Αποσκληρυντές Νερού χωρίς Ηλεκτρικό Ρεύμα
  Ανοξείδωτα Φίλτρα Νερού HERMES
  Φίλτρα Νερού Φυσιγγίων - Φιλτροθήκες
  Αντίστροφες Ωσμώσεις Ημι-Επαγγελματικές
  Ανταλλακτικά Φυσίγγα και Cartridges για Φίλτρα
  Πληρωτικά Υλικά Φίλτρων
  Απομάκρυνσης Χρωμικών CrIV - ACQUAFREE
  Αποσκληρυντές Νερού RECOFLO
  Απιονιστές Νερού RECOFLO-TRIFLO
  Φίλτρα Νερού SPECTRUM MICRO MEDIA

Ανακύκλωση Αποβλήτων Εξατμιστήρες Υπό Κενό
  Εξατμιστήρες υπό κενό DPE-HP 250-2500 l/d

  Εξατμιστήρες υπό κενό 3.000-20.000 l/d
  Εξατμιστήρες υπό κενό με ξέστρο 250-4000 l/d
  Εξατμιστήρες αποβλήτων DPM 4-30 m3/d
  Πολυβάθμιοι Εξατμιστήρες VsWW 10-100 m3/d
  Ξηραντήρες Αποβλήτων υπό κενό 250-1000 l/d

Oil Skimmers Απομάκρυνσης Λαδιών
  Ανάκτηση & Συλλογή Λαδιών
  Μοντέλα OilSkimmer

 

Βιομηχανικά Απόβλητα Επεξεργασία & Διάθεση
  Μονάδες Επεξεργασίας Αποβλήτων με Cr(VI)
  ΦυσικοΧημικές; Μονάδες Βιομηχ. Αποβλήτων
  Μονάδες Αποβλήτων ACQUABATCH
  Καθιζήσεις
  Παχυντές Λάσπης

Βιολογικοί Καθαρισμοί Compact
  Βιολογικοί Καθαρισμοί Οικίων 5-30 ατόμων
  Compact Βιολογικοί Οικισμών 30-80 ατόμων
  Compact Βιολογικοί Οικισμών 100+ ατόμων
  Βιολογικοί Καθαρισμοί Εστιατορίων - Bar
  Βιολογικοί Καθαρισμοί Σταθμών Αυτοκινήτων

Φιλτρόπρεσες και Ανταλλακτικά
  Γενικά για Φιλτρόπρεσες
  Φιλτρόπρεσες Μοντέλα
  Φιλτρόπανα - Filter Cloths

Βιομηχανικές Αντλίες Χημικών & Αποβλήτων
  Διαφραγματικές Αντλίες
  Αεροδιαφραγματικές Αντλίες Τροφίμων
  Αναδευτήρες Χημικών-Mixers
  Ροόμετρα
  Ροόμετρα Παλμών
  Μηχανικά Φίλτρα Δίσκων

Δοσομετρικές Αντλίες Accessories
  Δοσομετρικές Αντλίες Ηλεκτρομαγνητικές
  Δοσομετρικές Αντλίες Ηλεκτροκίνητες
  Χλωριώτες για Πόσιμο και Βιομηχανικό Νερό
  Δοσομετρικές Αντλίες χωρίς Ηλεκτρικό Ρεύμα
  Περισταλτικές Δοσομετρικές Αντλίες
  Δοσομετρικές Αντλίες Πλυντηρίων Πιάτων
  Δοσομετρικές Αντλίες Πλυντηρίων Ρούχων
  Διανομείς Καθαριστικών Dispensers
  Δοχεία Δοσομέτρησης με Λεκάνη Ασφαλείας

 

Συστήματα Διαχείρισης Διαρροών & Ρυπάνσεων
  Spill Kits Standard
  Spill Kits Specialist
  Biocat Spill Kits
  Απορροφητικά για Λάδια
  Λεκάνες Συλλογής Διαρροών
  Δάπεδα Συλλογής Διαρροών
  Βάσεις Συλλογής Διαρροών
  Εκτεινόμενες Δεξαμενές

Συστήματα Αποθήκευσης Χημικών & Αποβλήτων
  Συστήματα Αποθήκευσης
  Δεξαμενές Αποθήκευσης
  Δεξαμενές Αποθήκευσης Διπλές Ασφαλείας
  Μεταφερόμενες Δεξαμενές Αποθήκευσης
  Καινούργιες Παλετοδεξαμενές IBC 1000 lt
  Συστήματα Δέσμευσης Τοξικών Ατμών

Όργανα και Τεστ Κιτ Ανάλυσης Νερού
  Πεχάμετρα
  Αγωγιμόμετρα
  Redox ORP
  Ελεύθερου Χλωρίου
  Διαλελυμένου Οξυγόνου
  Multiparameter Probes
  Ηλεκτρόδια Οργάνων και Accessories
  Ρυθμιστικά Διαλύματα


  Παραγγελία-Πληρωμή- Αποστολή
  Όροι ασφάλειας
  Όροι χρήσεως

Επικοινωνία
Προσφορές Προιόντων